Home » Catering menu » Barbecue menu’s » BBQ voor Carnivoren

Ons aanbod van BBQ catering mogelijkheden kan in en rond Amsterdam bezorgd en geserveerd worden. Van malse steaks die hun hun weg ‘sizzelend’ naar uw bord vinden tot heerlijke malse lamskoteletten gemarineerd met mint en rozemarijn die uw mond doen watertanden.

De gedachte alleen aan deze BBQ klassiekers zal de doorgewinterde vleeseter bloeddorstig maken…

De beste Amsterdamse BBQ catering belevenis

Wij brengen u een onvergetelijke belevenis van dineren aan de grill gepaard met de uitdagende allure van de beroemde barbecue smaaksensatie.

Bereid u voor op een palet van malse entrecotes, karbonades en filet steaks die puur of gemarineerd en ‘a point’ smelten in de mond.

In overleg met u selecteren wij het beste biologische vlees wat we perfect grillen op een barbecue van houtskool, gas of indien gewenst aan het spit boven het kampvuur. Natuurlijk wordt al dit beestachtige lekkers geserveerd met een keur van heerlijke klassieke en eigentijdse sauzen.

Vergeet even het traditionele dineren, geen sitting diner vandaag, onze  BBQ catering maakt de jager in u los om nog een keer aan te vallen op uw favoriete stuk vlees gegrild met die typische barbecue smaak waar de echte vleeseters zo dol op zijn.

Catering voor fanatieke BBQ’ers en vleeseters

Een BBQ party catering voor echte oermannen, vleesfans en carnivore dames. Vraag gerust ook naar onze wat lichtere vlees keuzes zoals lam, kip,of vis op de BBQ.

Kies uit onze lijst van bijgerechten en salades om zelf een lekkere combinatie te maken of vraag ons om een compleet BBQ catering menu voor u samen te stellen.

BBQ catering vleeseters menu’s

Menu optie 1: Het beste van het beste

Hoe klinkt een malse steak, perfect gegrild? Kies eenvoudigweg hoe U de Uw runder, varkens of kalfssteak wilt.

Nu alleen nog afmaken met een saus of marinade van Uw keus! Wellicht nog een lichte groene salade erbij om het bord wat minder bloedrood te kleuren.

Menu optie 2: Gegrilde Lam uit he Midden Oosten

Kies Uw favoriete lamskotelet en vraag ons om het te marineren in kruiden uit het Midden Oosten die de zwoele warme zomernachten rond een kampvuur inkapselen.

Combineer dit met een cous-cous salade, gevulde olijf bladeren en een mint-yogurt saus of een rozemarijn coulis.

Menu optie 3: Heeft u nog wat ribbetjes over?

Geen rib uit je lijf en een beetje vleesliefhebber houdt van spare ribs. Het authentieke grillen van ribs op open vuur kan perfect worden herhaald op onze BBQ.

En wat combineert beter met deze sappige knapperige varkens ribbetjes dan onze zoet -zure in huis gemaakte BBQ saus.

Een royale schep van onze originele Waldorf Salade met die echte appel en selderij smaak, maakt dit gerecht BBQ rib-gerecht helemaal compleet.

 

 

Edit →

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.