Onze barbecue menus

We maken luxe BBQ menu’s voor Bourgondiërs en fijnproevers op zoek naar kwaliteit. In onze barbecue menu’s werken we met voorkeur met vlees uit de regio, verse salades, huisgemaakte sauzen en natuurlijk met houtskool barbecues.

Bekijk onze BBQ menus

De barbecue menu’s hieronder zijn voorbeelden van wat wij met onze Amsterdamse BBQ catering service bij u kunnen klaarmaken. Omdat geen enkele groep BBQ -gasten hetzelfde is vinden wij het leuk om de menu’s te bedenken die aansluiten bij de wensen van uw specifieke gasten. Vertel ons wie er op uw BBQ-party komt en wij maken er een passend barbecue menu bij!

BBQ spiezen

Menu kip Koe

Menu zalm zwijn

BBQ voor Carnivoren

Luxe barbecue menu

Barbecue salades

Zit dat ene stukje vlees, vis, groente of marinade er niet bij?  Mail ons uw recept en wij zorgen ervoor dat het op de BBQ komt! Onze BBQ catering service bedient de hele Amsterdamse regio! 

Ontvang een catering offerte

BBQ vragen en barbecue advies

Toch nog aan het twijfelen hoe u die BBQ nu precies gaat regelen? Weet u nog niet zeker of dat u een BBQ catering service nodig heeft of wellicht alleen een chef die achter uw BBQ staat? Vragen staat vrij, neem nu contact met ons op!

Bel of mail ons voor al uw barbecue catering vragen !