Diner catering service

De diner catering service van Zing Good Food is er voor al uw evenementen zoals zakelijk congres of bedrijfsfeest. Terwijl onze koks en bediening alles tot in de puntjes verzorgen kunnen u en uw gasten genieten van een goed gesprek en een heerlijke maaltijd welke met enthousiasme en liefde is klaargemaakt. Wij zijn bijzonder enthousiast over standing & walking dinners!

Onze diner catering service in Amsterdam

Afhankelijk van uw wensen, budget en beschikbare ruimte kunnen wij een passende offerte voor uw diner catering maken op basis van het door u gewenste service niveau.
reebiefstuk met risotto en ocra

Sitting dinner

Onze sitting dinners maken we van basic menu met drie gangen tot diner menu’s met 7 gangen. We schakelen zonder moeite tussen Mediterraans, Aziatisch of Fusion en we serveren onze diners op verzoek full-service of met een meer informele aanpak.

Walking dinner

Onze walking dinners bestaan uit een met u afgestemde combinatie van kleine gerechten die samen voor een compleet diner zorgen. In overleg met u stemmen we qua gerechten en presentatie het menu, de presentatie en de service af op uw groep gasten en op de gelegenheid

Diner buffet

Het klassieke diner buffet ‘met een bordje langs schalen lopen’ passen wij in de regel alleen nog toe in combinatie met een BBQ of voor crew catering. Bij feestelijke en zakelijke gelegenheden zetten we doorgaans kleine, al geportioneerde en opgemaakte gerechten op het buffet die de gasten dan zelf kunnen pakken.

Cateraar voor uw feestelijke diner nodig?

Bel ons nu: +31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *