Als je Amsterdamse bruiloft in een maand met goed weer gepland staat en de setting wat informeler dan ‘traditioneel’ mag zijn, dan kan een BBQ zeker extra sfeer en warmte aan je feest toevoegen. Als u alle gasten in ‘Hawaï’ shirt heeft uitgenodigd past een BBQ natuurlijk prima op het feest. Zit de dresscode er meer ergens tussen in volgen wij u daarin ook met ons BBQ catering concept voor jullie bruiloft. We noemen dit het ‘BBQ huwelijks diner’.

Een informeel ‘sitting dinner’ in combinatie met een BBQ buffet

Voor die bruiloften waar ‘informeel’ of ‘casual tidy’ op de uitnodiging vermeld staat is er wellicht ook de vrijheid om (na de voorgerechten) de tafelschikking los te laten. Bewegingsvrijheid tussen de gangen door zorgt voor gezelligheid en daarvoor bieden wij jullie onze combinatie van sitting dinner met barbecue buffet aan. Het voorgerecht (of de voorgerechten) en de nagerechten worden aan tafel geserveerd en tussendoor kunnen jullie gasten het hoofdgerecht van ons BBQ buffet kiezen.

Jullie gasten zullen onze barbecue catering zeker appreciëren

Iedereen is gek op een barbecue en met onze brede selectie van gerechten is er een keus voor elke smaak.

Geef je familie en vrienden daarom een avond die ze zich zullen herinneren en wij zorgen ervoor dat jullie een huwelijksdag hebben om niet te vergeten.

Een huwelijk van vlees en vegetarische gerechten

Mocht het voorkomen dat een helft van het huwelijks paar vegetarisch is en de andere helft vleeseter niet, dan vertalen wij beiden voorkeuren in een menu waar bruid en bruidegom de vingers bij af zullen likken. Bekijk onze ‘pagina voor BBQ catering voor echte vleeseters’ en onze pagina voor vegetarische BBQ catering of vraag ons direct om een voorstel te maken voor jullie BBQ bruiloftscatering .

Speciale BBQ mogelijkheden voor kinderen

 

Als je familie of vrienden de kinderen meenemen naar het huwelijks diner dan hebben wij natuurlijk speciale kinder- en kaboutermenus die goed aansluiten bij de leeftijd van de kinderen. Indien gewenst zetten we een speciale kindertafel neer zodat ze nieuwe vriendjes kunnen maken terwijl de ouders rustig tafelen.

 Maatwerk en service in onze BBQ en bruilofts catering service

Wij zorgen ervoor dat het huwelijksdiner gaat zoals gepland en zorgen ervoor dat alle details met betrekking tot de catering tot in de puntjes geregeld zijn. Misschien nodigen jullie alleen de allerbeste vrienden uit en geen vage ooms en tantes en misschien zijn er noodgedwongen toch ook wat minder geliefden of lastige elementen van de partij. Maak je geen zorgen indien gewenst stemmen wij de opstelling en tafelschikking zo af dat alles harmonieus verloopt.
Wij doen ons best om het bruidspaar een onvergetelijke avond bezorgen.

Vrijblijvende offerte voor catering van bruiloftsdiner en receptie

Voor een vrijblijvende offerte voor de verzorging van jullie bruilofts diner en receptie vul je het offerte formulier in. Wij sturen jullie een catering voorstel met vrijblijvende offerte terug. Hoe meer informatie over de locatie, menu wensen, catering-budget, programma en andere plannen hoe beter. Hoe beter jullie ons informeren hoe beter het voorstel dat wij naar jullie terug sturen.

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.