Locatie verhuur in Amsterdam

Het organiseren van een vergadering, congres met catering of ander evenement in Amsterdam kan niet altijd in het pand van uw eigen organisatie plaatsvinden. Dito geldt voor een feest waar meer gasten verwacht worden dan dat u thuis of op de zaak goed kunt ontvangen. Op deze pagina willen wij je een selectie van opties bieden van locaties die je per dag of per dag deel kunt huren voor je groep.

Locaties voor uw evenement

Veel locaties in Amsterdam hebben een lijst van preferente cateraars waar ze al een werkrelatie mee hebben. Omdat je de ruimte huurt kun je in de meeste gevallen toch je eigen cateraar meenemen. Dit geldt ook voor de meeste kookstudio’s. Alhoewel deze ruimtes zijn ingericht voor kooklessen zijn het meestal zeer sfeervolle vergaderruimtes en worden ze ook als zodanig verhuurd. Ook als je een extra afdracht moet betalen aan de verhuurder omdat je een externe cateraar meeneemt kan je dit nog steeds een stevig voordeel opleveren. Er wordt vaak onderscheid gemaakt tussen externe catering voor alleen eten of hapjes of externe catering die ook drank verzorgt.

Klassiek & formeel

Klassieke evenementen locaties voor bijeenkomsten in Amsterdams panden die de sfeer en history van het oude Amsterdam van voorbije eeuwen uitstralen

Industrieel & modern

Amsterdam heeft een ruime keuze aan oude fabrieken, scheepswerven en werkplaatsen die u als evenement locatie kunt afhuren.

Trouwlocaties in en buiten Amsterdam

Een lijst van locaties die bijzonder geschilt zijn voor het organiseren van trouwfeesten in Amsterdam en ook buiten Amsterdam.

– Bekijk duurzame locaties in Amsterdam –
The Hub
De Gewoonboot
Kookstudio oud -Zuid
De Groene bocht
– Locaties in de omstreken van Amsterdam –
Fort Eiland
Land en Boszicht
Catering Bediening
Verhuur materiaal

Cateraar voor uw feestelijke diner nodig?

Bel ons nu: +31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.