Privé chef & kok aan huis

oor fijnproevers die in klein gezelschap en in huiselijke sfeer een fine dining ervaring willen beleven. Geniet in uw eigen omgeving van een lunch of diner met de meest heerlijke gerechten. Verrassende amuses, verfrissende entrees en onvergetelijke vlees- en visgerechten.

Kok aan huis, fine dinning op kantoor of privé chef op uw boot

Laat je verassen door de kookkunsten van een priv;e chef bij je thuis in Amsterdam of omgeving. Dit kan met een drie gangen lunch of een diner to zeven gangen. Samen met de chef kiest u een menu en u geeft aan of dat er rekening gehouden moeten worden met gasten met specifieke diëten of allergieën. Als de keuzes gemaakt en doorgesproken zijn dan zorgt de kok voor de inkoop en voorbereiding. Op de dag van uw diner of lunch komt de chef, met of zonder assistent, bij u aan huis om voor en uw gasten te koken en de maaltijd te serveren.
Greek salad lunch

Lunch door uw privé chef

Lunchen in een kleine groep in uw eigen omgeving met een privé chef die u een gezonde en goed gepresenteerd lunch-menu voorzet. Onze chef maakt op verzoek 100% vegetarisch of een vis of vlees menu.

Lamb by private chef

Sitting dinner aan huis

Een sitting dinner aan huis of op de zaak voor een kleine groep en verzorgd door een van onze privé chefs zorgt voor een restaurant ervaring op niveau! U geeft aan wat u ongeveer in gedachte heeft en onze chef maakr daar een dinner bij. U mag ook kiezen uit onze voorbeeld menu’s!

Chef Mark with focus

Uw privé chef Mark

Sinds zijn kinderjaren is Mark gefascineerd door alles wat met koken en gastronomie te maken heeft. Na het leren van de basics op de hotelschool heeft hij jaren ervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde (sterren)restaurants in binnen- en buitenland. Daarnaast volgde hij workshops en masterclasses bij verschillende topchefs. Sinds 2019 werkt hij behalve als culinair adviseur bij onze catering ook weer als freelance private chef. “Mijn kookstijl kan ik het beste omschrijven als klassieke smaakcombinaties met een moderne twist”. Zie hier een aantal van zijn favoriete menu’s!

Cateraar nodig voor heerlijke hapjes?

Bel ons nu: +31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.