Ontbijt Catering in Amsterdam

Van een goed ontbijt krijg je energie, die energie is belangrijk voor een fijne start van de dag. Wij verzorgen graag de catering van uw ontbijt voor een vroege ochtendbijeenkomst met collega’s of familie, maar ook voor (mede)reizigers op een vroege busrit bijvoorbeeld. Een feestelijk, zakelijk of sportief ontbijt, catering van brunch of koffie pauze, wij zorgen ervoor dat uw ontbijt catering uitpakt zoals u dat in gedachten heeft en serveren u, ook in de vroege ochtend, ontbijt met een glimlach.

Het ontbijt kan zowel gepresenteerd worden in buffetvorm als gedekte ontbijttafel of individueel verpakt. Vanaf 35 personen maken wij voor u een heerlijk ontbijt naar wens. Ook als u met minder personen bent of een specifieke invulling wenst, horen wij dat graag!

Catering ‘zoet ontbijt’ en ‘gezond ontbijt’

bananen, chiazaad en rode bes ontbijt catering

banaan, chiazaad en rode bes ontbijt voor Oxfam Novib

We maken zoet ontbijt om te verwennen met bijvoorbeeld:
koffie, sandwiches, croissantjes met fruitcompote, pancakes, carrot cake,  eieren met spek en indien gewenst met worst.

We maken gezond ontbijt met onder andere:
havermout, chia pudding, verse fruit salade en detox sapjes en/of kruidenthee voor onder meer het yoga of thai chi event.

Standaard leveren wij brood van het Vlaamsch Broodhuys en kunnen natuurlijk naar wens varieren.

Prijzen ontbijt service

Ontbijt goed geregeld en ontspannen aan de dag beginnen: wat kost dat?

Alleen koffie, ‘banana bread’ en een croissant of een ‘full continental breakfast’ ? Ontbijt catering voor 35 of voor 350 personen? Champagne erbij? Afhankelijk van uw wensen en inzet van personeel en huurmaterialen kan onze ontbijt catering service bij ons variëren van €10,- tot €35,- per persoon.

Via het offerte formulier geef je ons de ontbijt wensen en het aantal gasten door. Datum en tijdstip en dan komen wij met een ontbijt-menu en voorstel. Mail naar job@zingfood.nl of bel met Job +31 (0) 6 2459 3128 voor vragen of een ontbijt catering voorstel.

Leave a Comment

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.