Ontbijt Catering in Amsterdam

Catering met ontbijt voor een vroege ochtendbijeenkomst met gasten die van ver komen. Als er vroeg (of minder vroeg) in de ochtend wat te vieren valt is onze ontbijt catering dé manier om de dag te beginnen.

Catering ‘zoet ontbijt’ en ‘gezond ontbijt’

We maken zoet ontbijt om te verwennen: koffie, croissantjes, eieren met spek en indien gewenst met worst. Pancakes…

We maken gezond ontbijt: havermout, chia pudding, fruit salade en detox sapjes voor het yoga of thai chi event.

Feest ontbijt, sportief ontbijt, catering van brunch of koffie pauze, wij zorgen ervoor dat uw ontbijt catering uitpakt zoals u dat in gedachten heeft en serveren, ook in de vroege ochtend, u ontbijt met een glimlach.

Prijzen ontbijt catering

Alleen koffie, ‘banana bread’ en een croissant of een‘full continental breakfast’ ? Ontbijt catering voor 35 of voor 350 personen? Champagne erbij? Ontbijt catering service kan bij ons variëren van €10,- tot €35,- per persoon.

ONTBIJT CATERING OFFERTE

Ontbijt goed geregeld en ontspannen aan de dag beginnen: wat kost dat? Via het offerte formulier geef je ons de ontbijt wensen en het aantal gasten door. Datum en tijdstip en dan komen wij met een ontbijt-menu en voorstel. Ga hier verder naar het catering offerte formulier.  Mail naar job@zingfood.nl of bel met Job +31 (0) 6 2459 3128 voor een ontbijt catering voorstel.

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.