Catering receptie of borrel

De catering van uw receptie en borrels in Amsterdam is bij ons in goede handen. We proberen ons te onderscheiden in het afstemmen van het aanbod op uw gasten, ons vriendelijk bedienend personeel en de aandacht die we in de smaak en de presentatie van de hapjes stoppen.

Verschillende stijlen voor catering van receptie en borrel

Afhankelijk van uw wensen, budget en beschikbare ruimte kunnen wij een passende offerte voor de catering van uw receptie of bedrijfsborrel maken op basis van het door u gewenste service niveau.
Friendly catering staff with tray of appetizers

Receptie full service

Bij onze full service receptie catering nemen wij u all het werk uit handen. Wij spreken met u een dranken en hapjes menu af en stemmen van te voren af wat we aan materialen en personeel inzetten. Tijdens de receptie zelf bent u vrij om als gast mee te doen en doet ons team al het werk. We vertrekken pas als we alles weer schoon hebben opgeleverd.

Bedrijfsborrel

Voor bedrijfsborrels waarbij het gaat om een feestje voor ‘collega’s onder elkaar’ zorgen wij voor snacks of hapjes en drankjes die passen bij de groep en presenteren deze op een informele manier. Hapjes komen samen door op schaal en niet op individuele bordjes.

DIY receptie catering

Heeft u geen tijd/zin of ervaring genoeg om zelf de logistiek van de receptie te regelen, maar zelf genoeg ‘handjes’ om de bar te runnen en de hapjes uit te lopen? In dat geval helpen wij u met onze Do-it-yourself aanpak. Wij bereiden (in overleg met u) de receptie voor, zodat u en uw collega’s het zelf kunnen draaien.

Cateraar voor uw receptie of borrel nodig?

Bel ons nu: +31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *