Home » Catering menu » Diner

Onze diner-catering in Amsterdam

Catering van diners kan bij ons van lekker en eenvoudig denk ‘soep, salade en quiche’ tot een zeer luxe 5 gangen ‘sitting dinner’ met alles er op en er aan, denk koud voorgerecht, warm voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht met koffie.

Diner catering in verschillende vormen

catering voor verjaardagsdiner

verjaardagsdiner

Een diner serveren wij in veel vormen. In volgorde van populariteit: walking dinners, diner buffetten, barbecue dinners en sitting dinners.

Kosten  diner catering

Alle diners gaan op basis van offerte en meestal met inzet van onze catering crew op locatie. Menprijzen gaan dan ook vanaf €15,- per persoon tot €60,- per persoon. Los van de menu’s leveren we in overleg extra services zoals materialen, bedienend personeel, dranken en de organisatie van A tot Z. Geef je specifieke wensen door voor een offerte op maat via dit catering-offerte formulier.

Organiseren en wensen van diner catering

Van plan om een diner te organiseren en op zoek naar een ervaring waar je gasten het nog vaak over zullen hebben? Laat je keuze op de koks van Zing Good Food uit Amsterdam vallen en laat ons je helpen om samen met jou voor je gasten het beste menu op basis van de beste locale en biologische ingrediënten op tafel te zetten.

Je wensen voor een diner catering zijn bij ons in goede handen: onze koks hebben ervaring in een zeer ruim aantal keukens, kookstijlen en recepten. Of het nu om een klein etentje gaat in onze kookstudio in de Warmondstraat van een paar vrienden en familie of om 1.000 genodigden voor een congres in de RAI, met ons enthousiaste team regelen we ieder aspect van je diner.

 

Samen dineren in Amsterdam is een feest met onze catering service.

Terwijl onze koks en bediening alles goed verzorgen hebben jij en je gasten rustig de tijd voor een goed gesprek terwijl je geniet van lekker eten dat met enthousiasme en liefde is klaargemaakt. Samen eten brengt mensen dichter bij elkaar, en helemaal als de gastheer of –vrouw zich voornamelijk op de gasten kan richten.

Dit idee van samen eten en samen delen vind je terug in onze manier van menu’s samenstellen en tafels opmaken. In plaats van alle gerechten op borden op te maken stellen we voor om schalen op lange tafels te zetten zodat (ten minste een deel van) het eten door de gasten aan elkaar kan worden doorgegeven en met elkaar gedeeld kan worden. Hierbij een paar voorbeelden van gedekte tafel menu’s

  • Spaanse Tapas Menu
  • Italiaans Menu
  • Marokkaans en Noord Afrikaanse maaltijd
  • Grieks Mezedes Menu

Diner catering op die manier die past bij de gelegenheid

Samen eten kan aan tafel in de vorm van een sitting dinner en dat past prima bij een zakelijk evenement of een prive feest zoals een bruiloft waar je met een vaste tafelschikking wilt werken. De tegenhanger van zittend dineren is het walking dinner. Dit verloopt vaak een stuk informeler en past goed bij netwerk evenementen. Voor wat kleinschaligere vieringen in privé sfeer kun je ons inhuren voor een diner catering bij je thuis of een kok aan huis. Waar het uiteindelijk allemaal om draait is lekker eten en drinken met een goede service!

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.