Biologische Catering voor uw party of evenement
Met gebruik van biologische, fair trade en lokale producten verzorgen wij uw catering in Amsterdam voor evenementen, congressen, bruiloften, vergaderingen, trainingen, party’s, receptie, festival of ambachtelijk gekookt diner.

Waarom met Zing Food Catering Service uit Amsterdam werken?

•    Lekker en gezond eten
•    Uitgebreide keuzes uit catering menu’s
•    Catering  service die bij u past
•    Diervriendelijke catering opties
•    Gebruik van milieu vriendelijke materialen
•    Catering uit Amsterdam en binnen uw budget

Lekkere en gezonde catering: we koken alleen voor onze klanten dat wat we zelf thuis ook zouden maken. Eten wat lekker, voedzaam en gezond is. Dat betekent uiteraard niet dat er geen randje vet of zoet aan het menu mag zitten.

Uitgebreide keuzes uit catering menu’s: weet u precies of anders goed wat voor eten en drinken u wilt dan maken wij menu’s op maat. Dit gaat via wat wij een ‘praatpapier’ noemen. Wij doen en voorstel en u geeft aan of we warm of koud zitten. We halen er items af en doen er items bij. Samen komen we al pratende zo tot de beste menu keuze. Weet u nog niet zo goed wat u wilt en bent u zich aan het oriënteren? Dan kunt u vanaf onze menu pagina voorbeeld menu’s bekijken en downloaden.

Catering service die bij u past: uw situatie of evenement vraagt om een specifieke aanpak. Geeft u thuis een diner dan wilt u wellicht dat de catering medewerker zo onzichtbaar mogelijk te werk gaat om  de intieme thuis sfeer niet te verstoren. Organiseert u een zakelijk evenement dan wilt u wellicht dat de drank wordt ‘uitgelopen’ maar voor de catering van een verenigingsfeest is bar service goed genoeg. Draait uw organisatie met een beperkt budget en wilt u eigen vrijwilligers inzetten dan passen wij ons plan daar op aan.

Diervriendelijke catering service opties: het meest diervriendelijk is natuurlijk om geen vlees te eten. Is dit uw plan dan hebben we een ruime keus aan diervrije menu opties. Verheugt u zich op lekkere gerechten met vlees dan zorgen wij er voor dat dit afkomstig is van blije koeien, varkens en kippen: het vlees halen we dan bij een biologische slager.

Gebruik van milieuvriendelijke materialen: voor die evenementen waar disposables nodig zijn werken we standaard met bordjes, bekertjes en bestek van biologisch afbreek baar PLA. Materialen die op plastic of karton lijken maar die gemaakt zijn van aardappel- of maïszetmeel.

Catering service binnen uw budget: wij houden onze overhead bewust laag. Hierdoor zijn we in staat om, ondanks onze duurdere biologische inkoop, concurrerend te zijn met reguliere cateraars.

Catering advies: we houden van meedenken, organiseren, advies geven en worden graag uitgedaagd. Hoe meer mensen hoe meer vreugd! Van 50 gasten tot 25.000. Voor een vrijblijvend voorstel of prijsindicatie kunt u hiernaast ons offerteformulier invullen.

Voor welke soort catering opdrachten gaan wij aan de slag?

Ontbijt Catering: u ontvangt uw gasten of personeel met een feestelijk ontbijt. Wellicht om Nieuwjaar of Kerstmis te vieren. Misschien start u de dag vroeger met een belangrijke meeting, wij zorgen dat u met een lekker ontbijt aan de slag kunt.

Lunch Catering: buffet stijl, gedekte tafel of sitting maar vandaag géén pistoletjes, witte bolletjes of stokbrood.  Als u brood wilt maken wij sandwiches. Net zoals het ontbijt kan dit simpel of uitgebreid. Zelf houden we het graag simpel. Soep en salade of sandwiches en soep. Appelsap of melk en natuurlijk fruit. Een koude lunch wordt warmer door quiche of een warm hoofdgerecht aan toe te voegen.

Catering van Lunch pakketen: eten doen we het liefst met zijn allen rustig aan tafels maar soms zijn verpakte lunches zijn handig. Als er geen tijd is voor een echte pauze. Als we met zijn allen onderweg of buiten zijn.  Bij uitstapjes met een groep bijvoorbeeld bij het organiseren van een reis in een gehuurde touringcar op weg van Amsterdam naar Berlijn.

Festival Catering: we zijn geen festival cateraar puur sang maar we hebben de ervaring van Pinkpop, North Sea Jazz en Lowlands. Als u catering service inzet als communicatiemiddel op  een festival, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Evenementen catering: of het nu puur om vermaak en een gastronomische beleving gaat of om het overbrengen van een boodschap wij denken met u mee over hoe u catering het beste in kunt zetten.

Vergadering en congressen: waar hard gewerkt wordt moet het eten en drinken goed zijn. Van een cateraar uit Amsterdam verwacht je voedzaam voedsel dat past bij je gasten. Een vol programma, korte pauzes en toch lekker eten voor de deelnemers? Wij regelen dit voor u.

Verjaardags feest: eindelijk eens niet ren je rot op je eigen verjaardag maar een kok (of meerdere koks) die hapjes maken, uitdelen en de glazen vol houden. Je eigen verjaardag was nog nooit zo leuk met party catering!

Bruiloft catering: jullie trouwen maar één keer, toch? Jullie bruiloft en de catering service moet weerspiegelen waar jullie voor staan. Kom vrijblijvend langs voor koffie of appelsap. Vertel ons al je vragen en wensen. Laat ons, ons best doen om jouw bruiloftscateraar te zijn.
Kostprijzen en offerte voor uw catering in Amsterdam

Catering service: prijzen en offerte

Via het offerte aanvraag formulier aan de rechterkant van deze pagina geeft u een eerste aanzet tot het ontvangen van een offerte voor de catering service van Zingfood uit Amsterdam. U kunt een eerlijk voorstel of advies verwachten. Ook als u aanvraag niet in onze manier van werken past proberen wij u verder te helpen. Voor vragen of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.