[vc_row fullwidth=”true”][vc_column][vc_single_image image=”3766″ img_size=”1102×350″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1525526925485{margin-bottom: 0px !important;}”]Home » Catering in Amsterdam[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1537474489808{margin-bottom: 0px !important;}”]

Catering in Amsterdam

Oragniseer je bij jou op kantoor het kerstdiner of zoek je catering in Amsterdam voor de allerlekkerste lunchfeest, walking dinner, receptie, of wil je dat er hapjes bezorgd worden?  Wij denken met je mee voor het beste catering concept wat bij jullie wensen en budget past.  Lekkere en goed gepresenteerde menu’s met een hartelijke service.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”3588″ img_size=”medium” add_caption=”yes”][vc_column_text css=”.vc_custom_1537474450982{margin-bottom: 0px !important;}”]

Catering voor evenementen in Amsterdam

Wij verzorgen de catering voor al uw evenementen, van verjaardagsfeest tot congres, van luxe ontbijt tot Kerstdiner. Lekkere warme hapjes of koude hapjes voor bij de borrel, walking dinner of luxe lunch op kantoor. Wij maken graag een catering voorstel op maat, toegespitst op uw wensen, of een snelle, globale inschatting om voor uw catering om u een idee van de mogelijkheden en kosten tegeven.

Geef via ons catering-offerte formulier uw wensen aan. Hoe uitgebreider uw briefing, des te beter wij onze menu’s en offerte op u en uw gasten kunnen afstemmen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1537796184383{margin-bottom: 0px !important;}”]Mailen naar job@www.cateringamsterdam.com of bellen naar +31 (0)6 2459-3128 mag natuurlijk ook!

Een van de beste beoordeelde cateraars van Amsterdam

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1530532114898{margin-bottom: 0px !important;}”]

 Catering die energie geeft

Wanneer de catering van Zing Food inschakelen? Zoals onze naam ‘Zing’ al verteld maken wij ons eten met als doel de gasten met nieuwe energie op te laden. We werken vanuit onze keuken in Amsterdam en strijden tegen ‘lunch-dip’, ‘food-coma’ en opgeblazen gevoel door een overdaad aan koolhydraten of slecht verteerbaar voedsel. Voor catering van lunches die we in Amsterdam verzorgen brengen we dus minder broodjes, liever geen gist bollen, maar desem brood en als het kan salade, soep of groente snacks. Gerechten omzetten naar energie begint al bij het zien. De presentatie moet dus fris en aantrekkelijk zijn. Dat heeft alles te maken met hoe wij het u voorschotelen. Het menu van hapjes catering zal veel vegetarische opties hebben en voor alle gasten toegankelijk zijn. Bij het maken van een buffet of een sitting-dinner of walking dinner stemmen we samen met u met zorg de gerechten af en stellen we nooit zomaar wat voor. Bel of mail ons als je iets gaat plannen en je in de regio Amsterdam catering nodig hebt. Het offerte formulier invullen werkt het makkelijkste.

Catering in Amsterdam waar je baas en collega’s blij van worden

Catering regelen voor je baas of collega’s is toch een beetje je baan of promotie op het spel zetten. Je wilt binnen het budget blijven, lekker eten en goede service voor je gasten regelen en als het even kan een compliment van baas of collega’s. Gelukkig zijn er meer dan 100 cateraars in Amsterdam en is er dus keus genoeg. Waar wij ons binnen het aanbod van Amsterdamse cateraars in proberen te onderscheiden is dat we doorvragen op jouw catering vraag. Er is altijd meer dan de catering voor de receptie, de lunch, de hapjes of het diner. Er is de reden waarom er een bijeenkomst/evenement gepland is en er is wat hiermee bereikt hoopt te worden. Wie er komen en wat ze verwachten speelt ook een belangrijke rol bij het organiseren van catering.  Bij het in behandeling nemen van je catering offerte aanvraag zullen we de tijd te nemen om alle belangrijke aspecten en vragen goed in kaart te brengen en rustig te beantwoorden.

Onze keuken in Amsterdam

We begonnen in de Pijp op 1 hoog met catering vanuit thuis maar sinds 1996 zitten we in de kookstudio aan de Warmondstraat 180 in Amsterdam-Zuid bij het Hoofddorplein. Een heerlijke keuken met ruimte voor zowel productie als kook-workshops en vergaderingen. Vanuit deze locatie zijn we zo in het centrum, snel op de ring bij de RAI of in Amstelveen. Natuurlijk cateren we ook in de omgeving van Amsterdam en afhankelijk van de grote van de opdracht rijden we graag het land door.

Catering met Amsterdamse producten

U bent trots op uw stad en wilt dat uw gasten dat terug zien in de hapjes en de drankjes ? Dat kan! Amsterdam kent een rijke historie niet allen van mooie grachtenpanden maar ook van ambachtelijke en lekkere producten. De heerlijke kaas ‘Old Amsterdam’ is waarschijnlijk een van de meest bekendste maar ook de augurkjes en uitjes van ‘Kesbeke -Ambachtelijk Amsterdams Tafelzuur’ horen bij de hapjes van een Amsterdamse receptie catering. Echt bijzonder is de camembert-stijl  schapenkaas genaamd Skaepsrond uit de kaasmakerij van zorgboerij Dikhoeve uit Ransdorp. De zwarte peper worst van Brandt & Levie is een heerlijk borrelgarnituur en ook de worst met venkel is een echte aanrader. Dit alles drinkt natuurlijk lekker weg met bier van Brouwerij de Prael of anders een alcohol vrij appelsapje uit de Beemster

Catering in de door jouw gehuurde ruimte in Amsterdam

Heb je al een locatie in Amsterdam gevonden en zoek je een catering service voor een receptie,  feest, diner of evenement dat jij gaat organiseren? Wij zijn erg graag van de partij! Check met de eigenaar van de locatie of je een externe catering service mag inhuren. Wij verzorgen je evenement graag van ‘A tot Z’ maar wellicht wil de locatie graag zelf het bedienend personeel, de huurspullen of de drankjes verzorgen. Niks zo frustrerend voor een cateraar om een uitgebreide catering offerte te schrijven en pas daarna te horen dat de locatie er specifieke regels qua externe cateraars op na houd. Fijn als je dit van te voren goed navraagt en dat dan bij het opvragen van de catering offerte duidelijk aangeeft.

Catering op de grachten en op het IJ

Geen vaste catering locatie gevonden maar wel eentje die vaart of drijft? Vanaf de grachten is Amsterdam nog mooier en bij zoveel schoonheid hoort lekker eten en drinken. Wil je catering verzorgd hebben tijdens een rondvaart door Amsterdam of zelf buiten Amsterdam dan doen we je graag een voorstel. Fijn als je het vaartuig gaat bekijken dat je meteen navraag doet ‘hoe het zit met het meenemen van een eigen cateraar’. Veel reders vinden het prima als ze zelf de drankjes voor de receptie mogen verzorgen en de cateraar die de hapjes of het diner levert zich aan de huisregels houdt. Wij zijn vooral benieuwd naar de keuken of kombuis en wat daarin wel of niet mogelijk is.

Catering voor onderweg in / vertrek vanuit Amsterdam

Organiseer je een reis vanuit met overstap of vertrek uit Amsterdam en heb je handzame catering nodig dan ben je bij ons aan het juiste adres. Perfect aangepast op je gasten-profiel maken wij lunchpakketten, diner- pakketten en snack- pakketten. De reis in bus of trein wordt niet alleen een feestje maar ook een ontdekkingstocht langs verrassende smaken.

Catering met een boodschap

Ben je reclame-, marketing- of actiebureau uit Amsterdam dan heb je aan ons een goede catering-gesprekspartner. Wij spreken je taal en verstaan je behoefte om catering onderdeel te laten zijn van je communicatieboodschap en je totaal-beleving. We zeggen niet dat we voor alles een oplossing hebben maar gaan wel ver in het ‘meedenken’. Vertel ons wat je wilt organiseren en wij vertellen je onze ideeën van hoe catering je boodschap kan versterken.

Bruiloft catering in Amsterdam

Jullie gaan trouwen? Gefeliciteerd! Je hebt al een trouw locatie in Amsterdam gevonden maar nu wil je de catering nog goed geregeld hebben? Of heb je buiten Amsterdam een ruimte gevonden maar vindt je lokaal geen goede catering service? Wij zijn graag van de partij! Bij catering voor een bruiloft komen veel wensen samen en dit is vaak niet iets wat je doorgaans ff over d email regelt. Je wilt de cateraar gezien en gesproken hebben zodat je zeker weet dat datgene wat belangrijk voor jullie is goed begrepen is. Het catering voorstel voor de receptie, het diner en de offerte moeten hier naadloos op aansluiten. Je wilt een combinatie van hapjes en diner menu waar zowel je ouderwetse schoonouders als je hippe vrienden blij van worden? Zeven gangen? Of toch maar drie? Kom langs op de koffie in onze keuken in Amsterdam zodat we al jullie wensen voor de bruilofts-catering kunnen doorspreken.

Catering voor evenementen in Amsterdam

Gasten zakelijk ontvangen is, onafhankelijk of u het nu formeel of in een meer informele setting laat plaatsvinden toch wat anders dan thuis wat gasten op de borrel vragen. Bij ieder evenement staan wij stil bij wie er komt en wat de verwachte uitkomst van het evenement zal zijn en bij een zakelijk evenement gaan we daar net nog wat dieper over in gesprek.

Interessante en bijzondere menu’s, strak geleide service door ervaren party managers en een bediening die opgaat in het thema van de avond of juist onzichtbaar en geruisloos op de achtergrond blijft. Bekijk hier wat voorbeeld menu’s voor zakelijk evenementen of vraag hier direct een offerte of inventarisatie gesprek aan.

Borrelhapjes of canapés receptie in Amsterdam laten bezorgen?

Heb je alles voor he feest al onder controle en geregeld maar geen zin om zelf de hapjes te maken? Wil je het lekker simpel maar wel het niveau van nootjes en olijven ontstijgen? Liever toch chiquer dan chique en geen ‘hapjes’ maar ‘canapés’. Hapjes special voor vegetariërs, fruit-ariërs of carnivoren? Geef het aan ons door via het catering offerte formulier en wij komen er bij je op terug. Fijn als je ons direct laat weten wat er wel en niet op locatie aanwezig is. Werkruimte, hete lucht oven, frituur? Bij de caterering van hapjes kunnen we deze koud voorbereiden in onze keuken en ook lauwwarm aanleveren. Wil je catering van echte warme of gefrituurde hapjes dan is het fijn als je keuken daar ruimte voor bied. Bekijk hier de opties voor catering van koude hapjes, warme hapjes en hapjes catering bij je thuis.

Catering voor kleine feestjes en mega party’s

Op zoek naar een kok aan huis voor een kleinschalige catering van een luxe 6 gangen diner bij u thuis? Alleen maar een ober nodig bij een borrel die de drankjes inschenkt? Nee? De drank is al geregeld maar u heeft geen tijd en zin om lekkere hapjes of happen voor uw gasten te maken en u zoekt hier een cateraar voor? Een Amsterdamse receptie catering voor 1500 gasten in de RAI ?  Niks is ons te gek en wij komen graag op uw feest. Discreet als uw back-up vanuit de keuken of vriendelijk en gastvrij bij de voordeur om de jassen aan te nemen. Als u wilt vertrekken we geruisloos als het hoofdgerecht op tafel staat of anders pas als de afwas gedaan is en uw keuken en huis weer op orde zijn. Leg uw cateringvraag bij ons neer en wij denken met u mee en zorgen voor een voorstel.

Catering voor een verjaardag in Amsterdam?

Zelf chips kopen en kaasblokjes snijden of toch liever lekkere en originele happen en hapjes op uw verjaardagsfeest? Samen smullen van een feestelijk buffet of samen eten aan een lang gedekte tafel in onze kookstudio in Amsterdam? Er zijn verjaardagen die je stilletjes voorbij laat gaan of die je liever met zijn tweeën op de bank viert. Bel ons dan gerust voor wat culinaire tips of voor een kok aan huis die voor de hapjes zorgt. Vooral voor die verjaardagen waarop het groot feest is en een cateraar nodig hebt ben je bij ons ook aan het juiste adres en ook voor alles wat daar tussen in zit maken wij een catering menu.

Catering partners regio Amsterdam

Catering verzorgen met veeleisende klanten in Amsterdam doe je niet alleen. Wij werken dan ook samen met een flink aantal (culinaire) specialisten op hun vakgebied. Veel inkoop halen we bij de biologische groothandels Udea en de Nieuwe Band. Als we in de buurt zijn halen we fruit de Fruituin van West. Groothandel de Kweeker heeft in Amsterdam het grootste biologische assortiment. Huurspullen voor feestjes en evenementen laten we vaak door verhuurservice Servé verzorgen.

Duidelijke catering offerte zonder verassingen achteraf

Voor uw party of evenement in Amsterdam wilt u een duidelijke offerte waar op vermeld staat wat er wel of niet bij inbegrepen zit. Via ons catering offerte formulier geeft u ons een duidelijke briefing van waar u naar op zoek bent en wat u daar bij verwacht. Vaak kunt u nog een telefoontje van ons verwachten om een en ander door te spreken voordat wij een offerte naar u sturen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_section][/vc_section][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

4 Responses

 1. Het gaat om catering in een stuio waar wij vanaf ongeveer eind maart werkzaam zullen zijn.
  Voor het volgende ontvang ik graag een offerte (voor onbepaalde tijd):
  • Verzorging ontbijt, lunch en diner incl. Services e.d.
  • 30 personen per dag
  • Variatie van vlees, vis en vega
  • Graag offerte voor 5 dagen per week en een offerte voor 7 dagen per week
  • 1 man personeel die op locatie aanwezig is

 2. Wij organiseren een kennissessie voor onze klanten in Amsterdam Zuid. We verwachten ongeveer 50 /60 gasten. De ontvangst is om 13:30. Hier willen wij onze gasten voorzien van koffie, thee of fris met een koekje. Vervolgens zullen wij nog 2x een pauze hebben waarin dit ook beschikbaar moet zijn.

  Na afloop van het event om 17 uur zal de borrel beginnen tot ongeveer 19 uur. Hier zal bier, wijn, fris en borrelhappen aanwezig moeten zijn.
  Dus de tijd van het event is van 13:30-19:00. Koffie, thee, fris, bier, wijn en borrelhappen zijn gewenst.

 3. Beste heer of mevrouw,

  Graag vraag ik een offerte op voor de catering van een ontvangst met koffie,
  thee en typisch Amsterdams lekkers en mogelijk een broodje.

  Het betreft de ontvangst van ons bedrijfsfeest/personeelsuitje dit jaar in
  Amsterdam. De locatie zal in ons nieuwe pand in Amsterdam zijn. En er zullen
  rond de 140 personen aanwezig zijn.

  Ik hoor graag de mogelijkheden en ontvang graag een offerte.

 4. Dag Zingfood, wij varen om 11:30 1,5 uur met 20 gasten in een salonboot en willen canapés voor bij n drankje. Koude lauwwarme en vooral lichte canapés aangezien ze aansluitend taart/late lunch krijgen. Kunt u mij een offerte sturen met wat voorbeelden? Vriendelijk bedankt! Natalia

Comments are closed.