Catering in Amsterdam & Amstelveen

Catering bij u in Amsterdam, Amstelveen en omstreken. Wij ondersteunen uw evenement met catering van happen en dranken op kantoor aan de Zuidas, in een boot op het IJ en in een door u gehuurde evenmenten lokatie.

Een van de beste beoordeelde cateraars van Amsterdam

We zijn trots op onze vele tevreden klanten!  Met onze beoordelingen op Google Maps  (4,9 /5) behoren we tot een van de best beoordeelde cateraars in Amsterdam. Lekkere, originele happen en hapjes, goed eten met bijzondere smaken voor catering van recepties en walking dinners in Amsterdam. Menu’s die afgestemd zijn op en aansluiten bij het internationale karakter van Amsterdam en de diversiteit aan gasten die daarbij horen.

Catering in Amsterdam waar je baas en collega’s blij van worden

Catering regelen voor je baas of collega’s is toch een beetje je baan of promotie op het spel zetten. Je wilt binnen het budget blijven, lekker eten en goede service voor je gasten regelen en als het even kan een compliment van baas of collega’s. Wij helpen je dat goed te regelen!

Ruim aanbod van cateraars in Amsterdam

Gelukkig zijn er meer dan 100 cateraars in Amsterdam en is er dus keus genoeg. Waar wij ons binnen het aanbod van Amsterdamse cateraars in onderscheiden is dat we doorvragen op jouw catering vraag en ons best doen om je te helpen met je vraag.

Waarom je catering besteld?

Er is altijd meer dan de catering voor de receptie, de lunch, de hapjes of  de catering van het walking diner. Er is de reden waarom er een bijeenkomst/evenement gepland is en er is wat hiermee bereikt hoopt te worden. Wie er komen en wat ze verwachten speelt ook een belangrijke rol bij het organiseren van catering.  Bij het in behandeling nemen van je catering offerte aanvraag zullen we de tijd te nemen om alle belangrijke aspecten en vragen goed in kaart te brengen en rustig te beantwoorden. Als we denken dat je beter af bent bij een con-collega zullen we dat aangeven en als het kan verwijzen we je door.

Onze keuken bij het Hoofddorpplein

Sinds 1996 zitten we in de kookstudio aan de Warmondstraat 180 in Amsterdam-Zuid bij het Hoofddorplein. Een heerlijke keuken met ruimte voor zowel productie als kook-workshops en vergaderingen. Vanuit deze locatie zijn we zo in het centrum, snel via de ring bij de RAI, in Amsterdam Zuid of in Amstelveen.

Catering met Amsterdamse producten

U bent trots op uw stad en wilt dat uw gasten dat terug zien in de hapjes en de drankjes ? Dat kan! Amsterdam kent een rijke historie niet allen van mooie grachtenpanden maar ook van ambachtelijke en lekkere producten. De heerlijke kaas ‘Old Amsterdam’ is waarschijnlijk een van de meest bekendste maar ook de augurkjes en uitjes van ‘Kesbeke -Ambachtelijk Amsterdams Tafelzuur’ horen bij de hapjes van een Amsterdamse receptie catering. Echt bijzonder is de camembert-stijl  schapenkaas genaamd Skaepsrond uit de kaasmakerij van zorgboerij Dikhoeve uit Ransdorp. De zwarte peper worst van Brandt & Levie is een heerlijk borrelgarnituur en ook de worst met venkel is een echte aanrader. Dit alles drinkt natuurlijk lekker weg met bier van Brouwerij het IJ of anders een alcohol vrij appelsapje uit de Beemster

Catering in de door jouw gehuurde lokatie

Heb je al een locatie in Amsterdam gevonden en zoek je een catering service voor een receptie,  feest, diner of evenement dat jij gaat organiseren? Wij zijn erg graag van de partij! Check met de eigenaar van de locatie of je een externe catering service mag inhuren. Wij verzorgen je evenement graag van ‘A tot Z’ maar wellicht wil de locatie graag zelf het bedienend personeel, de huurspullen of de drankjes verzorgen.

Catering op de grachten en op het IJ

Geen vaste catering locatie gevonden maar wel eentje die vaart of drijft? Vanaf de grachten is Amsterdam nog mooier en bij zoveel schoonheid hoort lekker eten en drinken. Wil je catering verzorgd hebben tijdens een rondvaart door Amsterdam of zelf buiten Amsterdam dan doen we je graag een voorstel. Fijn als je het vaartuig gaat bekijken dat je meteen navraag doet ‘hoe het zit met het meenemen van een eigen cateraar’. Veel reders vinden het prima als ze zelf de drank  mogen verzorgen en de externe cateraar de happen of hapjes levert. Wij zijn vooral benieuwd naar de keuken of kombuis en wat daarin wel of niet mogelijk is.

Leveranciers en partners

Catering verzorgen voor veeleisende klanten in Amsterdam doe je het best met partners. Wij werken dan ook samen met een flink aantal (culinaire) specialisten op hun vakgebied. Veel van onze biologische inkoop halen we bij Udea en de Nieuwe Band. Zoete taartjes en quiches laten we maken bij Petit Gateau in de Haarlemmer straat en voor culinaire wijnen halen we bij Ton Overmars op het Hoofdorpplein  Groothandel de Kweeker is in Amsterdam de groothandel met het grootste biologische assortiment. Huurspullen voor feestjes en evenementen laten we door Accuraat uit Aalsmeer verzorgen.

Catering offerte Amsterdam

Voor uw party of evenement in Amsterdam wilt u een duidelijke offerte waar op vermeld staat wat er wel of niet bij inbegrepen zit. Via ons offerte formulier geeft u ons een duidelijke briefing van waar u naar op zoek bent en wat u daar bij verwacht. Vaak kunt u nog een telefoontje van ons verwachten om een en ander door te spreken voordat wij een offerte naar u sturen.

Kantoor opening

U opent met trots een nieuw kantoor en neemt de gelegenheid dit met uw relaties te vieren. Wij denken met u mee om de juiste sfeer neer te zetten met lekkere en mooie happen en drankjes. Voor het openen van nieuwe winkelpanden leven wij ons in, in het concept en de doelgroep qua klanten. We maken een voorstel wat hier bij aansluit. Neem contact op en vertel ons uw plannen!

Buffet hapjes lunch gerechten op buffet

Walking lunch of dinner

Vraag ons voor een goed georganiseerd, mooi gepresenteerd en heerlijk walking dinner of standing lunch. Afhankelijk van de sfeer die u wilt neerzetten creëren wij samen met u een menu concept wat opgebouwd is uit mooie, chique en bijzondere hapjes of een meer informeel menu wat opgebouwd is uit party food en borrelhappen.

Personeelsfeest

Er is altijd een goede reden te bedenken om samen met het personeel een mooi feest te vieren. Onze chefs bedenken daar een lekkere maaltijd bij in de vorm van een hapjes en canapés menu of wellicht verschillende eetkraampjes in een festival opstelling. Wat dacht u van een cocktail bar of een bar met speciaal bieren uit Amsterdam? Vraag nu een offerte aan voor de catering van uw personeelsfeest!

Cateraar in Amsterdam of Amstelveen nodig? Bel ons nu:

+31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

4 Responses

 1. Het gaat om catering in een stuio waar wij vanaf ongeveer eind maart werkzaam zullen zijn.
  Voor het volgende ontvang ik graag een offerte (voor onbepaalde tijd):
  • Verzorging ontbijt, lunch en diner incl. Services e.d.
  • 30 personen per dag
  • Variatie van vlees, vis en vega
  • Graag offerte voor 5 dagen per week en een offerte voor 7 dagen per week
  • 1 man personeel die op locatie aanwezig is

 2. Wij organiseren een kennissessie voor onze klanten in Amsterdam Zuid. We verwachten ongeveer 50 /60 gasten. De ontvangst is om 13:30. Hier willen wij onze gasten voorzien van koffie, thee of fris met een koekje. Vervolgens zullen wij nog 2x een pauze hebben waarin dit ook beschikbaar moet zijn.

  Na afloop van het event om 17 uur zal de borrel beginnen tot ongeveer 19 uur. Hier zal bier, wijn, fris en borrelhappen aanwezig moeten zijn.
  Dus de tijd van het event is van 13:30-19:00. Koffie, thee, fris, bier, wijn en borrelhappen zijn gewenst.

 3. Beste heer of mevrouw,

  Graag vraag ik een offerte op voor de catering van een ontvangst met koffie,
  thee en typisch Amsterdams lekkers en mogelijk een broodje.

  Het betreft de ontvangst van ons bedrijfsfeest/personeelsuitje dit jaar in
  Amsterdam. De locatie zal in ons nieuwe pand in Amsterdam zijn. En er zullen
  rond de 140 personen aanwezig zijn.

  Ik hoor graag de mogelijkheden en ontvang graag een offerte.

 4. Dag Zingfood, wij varen om 11:30 1,5 uur met 20 gasten in een salonboot en willen canapés voor bij n drankje. Koude lauwwarme en vooral lichte canapés aangezien ze aansluitend taart/late lunch krijgen. Kunt u mij een offerte sturen met wat voorbeelden? Vriendelijk bedankt! Natalia

Comments are closed.