Zoekt u ‘Sail party-catering’ in Amsterdam  in de week of rondom 19 t/m 23 augustus 2015 tijdens het tall ship evenement  ‘Sail Amsterdam 2015’?

Wilt u een catering uit Amsterdam inhuren en uw relaties verwennen met koude hapjes of warme hapjes, lunch diner of een barbecue catering met verse vis op uw zeiljacht of sloep? Of bent u een van de gelukkigen met kantoor direct aan het IJ? Wij hebben onze matrozenpakjes al uit de kast gehaald en gaan als cateraar met zeebenen graag mee aan boord om van dit Amsterdamse zeilevenement een echt feest te maken.  Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor catering op uw Sail evenement? Vul dan hier het catering offerte formulier in met al uw wensen en details.

Catering op zeiljacht of tall ship in Amsterdam

Hoe groot of klein uw boot ook is en wat uw catering wensen ook zijn de kans is klein dat u een grote keuken voor de cateraar ter beschikking heeft. Ruimte om te kunnen werken is belangrijk en duidelijkheid vooraf over wat er wel en niet aanwezig is bij een boottocht extra belangrijk.

Het makkelijkste is natuurlijk dat wij in onze keuken alle ‘happen’ zelf voorbereiden en deze op uw boot alleen maar uit hoeven te serveren. Wellicht heeft u zelf catering personeel of hulp en wilt u alleen maar geleverd worden? Laat het ons op tijd weten via het catering offerte formulier want hoe eerder wij de logistieke en personele planning rond hebben voor uw catering hoe eerder u ook weet waar u aan toe bent.

Catering van drank en drankjes tijdens Sail Amsterdam

Als u en uitbundige groep gasten verwacht die er een feest tot in de late uurtjes van maakt willen wij niet dat de drank plotseling op is. Midden op het water is het ook lastig om even wat jus d’orange of bier bij te halen. Daarom stellen wij voor om uw koeling ruim vol te zetten. Het liefst de avond of dag voor uw evenement en deze halen wij dan de dag erna weer leg. Wij tellen samen met u het verbruik. Het is belangrijk dat er dus iemand van uw organisatie bij het laden en het lossen van de drank bij u aanwezig is.

Laden en lossen van Catering tijdens Sail Amsterdam

Voorkomen is beter dan genezen. U denkt of weet dat u een aanleg plaats heeft maar tijdens het drukke evenement kan alles anders lopen dan gepland. Als u van buiten Amsterdam komt rijden wij liever een stukje om, wellicht naar uw vaste ligplaats, om zo de catering crew, de happen en de drank op een rustige plek aan boord te krijgen.

Last minute catering bestellingen voor Sail Amsterdam

Groepen die op het laatste moment toch nog een boot weten te regelen en een cateraar in Amsterdam zoeken helpen wij natuurlijk graag. Voor het geval dat wij vol zitten qua capaciteit en geen maaltijd of hapje meer kunnen leveren zullen wij ons beste doen om u door te verwijzen naar een betrouwbare collega cateraar uit Amsterdam zodat u en uw gasten toch goed bediend zullen worden.

 

 

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.